torstaina, helmikuuta 24, 2011

Henna Virkkunen - keiden valtakirjalla?

Tässä on lainaus opetusministeri H.Virkkusen (kok-rkp)kotisivulta. Se kertoo konkreetisti miksi Perussuomalaisten kannatus kasvaa vääjäämättömästi. Kokoomuksen mainostoimisto ei ole kertonut kokoomuslaisille,että enemmistö äänestäjistä,yli 90 %,on suomenkielisiä. Annetaan Kokoomuksen kilpailla Rkp:n kanssa lopuista

...lainaus alkaa....

Opetusministeri Virkkunen kertoi myös perustavansa helmikuun aikana yhteistyössä oikeusministeriön kanssa työryhmän, jonka tehtävänä on tehdä ehdotuksia, miten tehostamalla ruotsinkielen oppimista kaikilla koulutusasteilla ruotsinkielisten oikeudet saada palveluita omalla kielellään turvataan tulevaisuudessa nykyistä paremmin. Työryhmän työ tukee osaltaan varsinaisen kielistrategian laadintaa.

-Perustettavan työryhmän yhteydessä tarkastellaan myös ruotsinkielen opiskelun asemaa perusopetuksessa, ja sitä minkä laajuiset ruotsin opinnot koko ikäluokan opetukseen, maahanmuuttajat mukaan lukien tulisi sisällyttää, Virkkunen kertoi.

...lainaus loppuu...

Ei sanaakaan miten suomen kielen opetusta tulisi parantaa ja tehostaa. Esim. maahanmuuttajille.

Virkkkusen äänestäjät on suomenkielisiä. Enkä usko että he ovat antaneet Virkkuselle valtakirjaa tehostaa pakkoruotsitusta. Vaikka olisivatkin niin ei se mitään. Perussuomalaiset kiittää avusta.

Vanha kuvio: Sdp,Kokoomus,Keskusta vuorottelevat Rkp:n hallituskumppaneina murretaan. Siirrytään länsimaiseen poliittiseen elämään, jossa vaalit eivät ole enää näytösvaalit. Siitä pitää huolen ainoastaan Perussuomalaiset.

torstaina, helmikuuta 17, 2011

Kokoomus ja Taru Tujunen alkavat tunnustaa tosiasiat

Vähitellen huonokuuloisinkin kokoomuslainen joutuu tunnustamaan tosiasiat:

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen: Hän nostaa esimerkeiksi pakkoruotsin, maahanmuuton ja sukupuolineutraalin avioliiton. "Perussuomalaiset ammentavat tästä ilmiöstä." HS 17.2.2011

Ei kysymyksessä ole mikään ilmiö vaan mm. Kokoomuksen itsensä aktiivisesti aikaansaama epämiellyttävä asiaintila.

Kokoomuksen järjestöväen enemmistö kannattaa pakkoruotsin poistamista, mutta Kokoomuksen johto ei hyväksy jäsenistön kantaa. Niinpä väki siirtyy kannattamaan toista puoluetta. Joka kerran kun Virkkunen,Katainen,Stubb,Sasi mainostaa pakkoruotsin autuutta nousee Perussuomalaisten kannatus.

Suomen on pakko siirtyä enemmistödemokratiaan mikä merkitsee Rkp:n siirtymistä sivuun hallitusvallasta Suomessa. Jos niin ei käy on edessä ennen pitkää Tunisian ja Egyptin tie Suomessakin.

ETYJ tuo tällä kertaa vaalitarkkailijat Suomeen seuraamaan vaalien oikeellisuutta. Toivottavasti suomalaiset isännät kertovat kaiken suomalaisesta poliittisesta järjestelmästä ETYJ:n vaalitarkkailijoille. Jos kehtaavat: Yksi minipuolue on ollut aina hallituksessa äänestät tai et.

Helsingin Sanomat 17.4.2011

lauantaina, helmikuuta 12, 2011

Mielipidekysely: Suosituin hallitusvaihtoehto

Helsinkiläinen paikallislehti Helsingin Sanomat esitteli 9.2.2011 TNS Gallupilla teettämänsä kyselytutkimuksen tuloksen eri hallitusvaihtoehdoista.

Yhdessäkään hallitusvaihtoehdoista ei ollut enää mukana Suomen ruotsalainen kansanpuolue (Rkp).Se on siis virtuaalisesti jo pudotettu pois Suomen hallituksesta.Se on hyvä alku.

Suosituin hallitusvaihtoehto, kyselyn mukaan, on porvarillinen hallitusvaihtoehto. Keskusta ja Kokoomus täydennettynä vihreillä ja/tai perussuomalaisilla. Sen kannatus on 33 % em. kyselyssä.

Itse kannatan hallitusvaihtoehtoa, jossa on Perussuomalaiset ja Keskusta täydennettynä Vasemmistoliitolla. Se edellyttää kylläkin tosi hyvää vaalimenestystä kaikille kolmelle puolueelle.

Kun enemmistöä ei ehkä tuolla kokoonpanolla synny olisi Vasemmistoliiton tilalle otettava Sdp. Ikävä kyllä.

Olisi ihan uutta Suomessa, että Suomen hallitusta ei enää muodostettaisi siten,että Mini-Rkp täydentyy parilla kolmella köyhällä isolla puolueella.
(Kuva: Saakosken kahvila)