torstaina, elokuuta 31, 2006

Pm-tempo 30.8.2006 Leppälahdessa

Vuotuinen kilpapyöräilyn suurtapahtuma Leppälahden tempoajo ajettiin 30.8.2006. Kun kilpailu oli ohi totesin olevani piirinmestari! Piirinmestarina oleminen on ihan eri asia kuin tavallisena ihmisenä oleminen. Ihminen ylpistyy monasti vähemmästäkin.x)

Aika parani viime vuodesta melkein minuutin,vaikkei ihan ennätystä tullutkaan. Aika oli 24,19 minuuttia eikä yhtään enemmän. Myötätuulessa ja alamäessä pyöri kulki ihan tolkuttomasti,kunhan vähän vaan avitti. Kääntöpaikalta takasin tullessa luonnonvoimat voitti sitten ihmisvoimat. Rintaa puristi, ahisti ja yskitti,mutta ambulanssia ei tarvittu.

Vähän kyllä särähti urheilijan herkkää mieltä, kun kilpailun järjestäjän edustaja ilmoitti,että mikäli joku haluaa palkinnon niin pitää antaa osoitetiedot niin posti tuo palkinnon:( Postiennakolla? Keräsivät vielä muiden seurojen pyöräilijöiltä osanottomaksut! Aika reilua vai mitä.

Toinen kummallisuus oli,että nojapyöräilijät saivat ajaa samoissa sarjoissa muiden mukana.Nojapyöräilijät oli tietenkin järjestävästä seurasta;) Enpä ihmettelisi jos joku vielä valittaisi Pyöräilyunioniin.

x) Hyvä on tunnustetaan...2 osanottajaa mun sarjassa;) Muille kannustukseksi: Kannattaa olla mukana, koska kisatunnelma on ihan hauska kokemus,vaikka onkin harrastuspyöräilijänä joukon jatkona.

Ei kommentteja: