torstaina, tammikuuta 22, 2009

Shorinji Kempo-veteraanit tapasivat

Shorinji Kempo-veteraanit tapasivat 12.9.2009 menehtyneen Tiina Saukkosen muistelutilaisuudessa lokakuun 25.päivä Jyväskylässä.

Kuvan otti Tiina Tikanoja os. Elo. Edessä vasemmalta on Vesa ja Alpo. Keskirivissä vasemmalta Jami, Tartsi, Arska. Takana vasemmalta katselee Iso-Jami ja Pietu. Tilaisuus oli aika erikoinen ja mieliinpainuva. Toisaalta muisteltiin pois nukkunutta Tiinaa. Toisaalta muisteltiin menneitä ihan hauskalla mielellä. Tuskinpa Tiinakaan olisi halunnut, että tapaamisemme olisi ollut pelkkää murhetta. Elon Tiina oli tehnyt todella suururakan tapaamisen järjestämiseksi. Monet mukana olleista ei asunut enää lähimaillakaan.

Erikoista on kun tekee gasshon Tiinalle niin Tiinan näkee ihan "elävänä" verkkokalvoillaan. Niin paljon harjoiteltiin yhdessä silloin aikoinaan. Kuvassa olevista Ratisen Vesa on edelleen kempo-aktiivi ja toimii senseinä Vaajakoskella.

Kempo oli ja on edelleen hyvin sosiaalinen harrastus. Siinä ei voi edistyä ellei tee yhteistyötä muiden kanssa. Muistimme kyllä niitä,jotka eivät olleet paikalla tällä kertaa. Omasta puolestani mieliinpainuvia ovat olleet esim. Saarijärven leiri ja sen käpyjuoksu, "Kakolan" treenit, japanilaisten vierailut, Kortepohjan saunaillat ja yliopiston peilisali. Ja tietenkin silloiset harjoittelukaverit joiden kaikkien nimiä ei millään enää muista,mutta mainittakoon sensei Fumiyasu Sakata, Bernard, Uusoksan Kake, Hyytiäisen Timo, Kössi, Poplu, Katajamäen Jaska ja tietenkin Saarijärven harjoittelukavereista vaikkapa Mäkelän Sepi, Tuimalan Harri, Leppäsen Jarmo, Peltolan Sirkka ja Pollarin Upi. Ai niin Hiutale sekä Tervalan Leena...

Ei kommentteja: