tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Kohta seurakuntaan voisi vaikka liittyäkin

Viimeaikaisten keskustelujen perusteella vaikuttaa siltä,että kohta seurakuntaan voisi vaikka liittyäkin. Vai pitäiskö odotella vielä sen verran,että tulisi lisää eroamisia? Pidot kun vaan paranee kun väki vähenee. Varsinkin se väki joka nyt vähenee. Kaikki Päivi Räsäsen mielipiteen vapaudesta suuttuneet toivottavasti ovat jo eronappia painaneet.

En ole viitsinyt olla kirkon jäsen sitten 1980-luvun. Mitäpä sitä sellaiseen porukkaan liittyy joka kaiken hyväksyy. Mummokin sanoi aina,että huonoa seuraa kannattaa varoa.

Luterilaiset on jo nyt maailman juopoin uskontokunta. Papit vihkii eronneita ja karanneita rutiinilla. Nyt näyttäisi vähän jo siltä,että ryhtiä olisi löytymässä. Siihen porukkaan voisi vaikki liittyäkin,vaikka piispat parhaansa tekee,ettei ryhtiä löytyisi. Seurataan tilannetta.

Tv-ohjelmaa en nähnyt kun ei ole televisiotakaan. Mutta uutisten perusteella hyvältä näyttää tilanne. Olisi vaan jotenkin saatava varmistus,että ne jotka nyt erosivat eivät vaan tulisi takaisin. Onhan heille muita vaihtoehtoja esim. islamilainen yhteisö tai ortodoksikirkko. Menevät vaikka sinne sitten.

(Kuva: Vanhan JKKK:n harjoituskoulun pääportaat)

Ei kommentteja: