torstaina, tammikuuta 20, 2011

Matti Vanhanen - Vanhasen suurin rikos

Matti Vanhasen suurin rikos on monien mielestä se,kun hänen johdollaan hallitus poisti pakollisen yo-ruotsin. Rkp ja rkp:tä palvelevat poliitikot muissa puolueissa eivät anna sitä ikinä anteeksi Vanhaselle.

Kimmo Sasi (kok) on perustuslakivaliokunnan pj. ja Söderman (sdp) on perustuslakivaliokunnan vpj. Kumpikin ovat tunnettuja pakkoruotsin kannattajia. Kuinka puolueettomia Sasi ja Söderman ovat Vanhas-keississä? Sasi on jopa rkp-vetoisen varjoparlamentin,Folktingetin, vpj.

Söderman esiintyy toisen puolueen,Rkp:n, lehdistössä, kiivaana pakkoruotsin puoltajana. Södermannille ei pitäisi kuulua yhtään mitään suomenkielisten kieliopinnot,mutta tuntuu olevan tärkein asia maailmassa Södermannille kun lukee hänen mielipiteitään Rkp:n lehdistössä.

Sasi oli jopa viime kesänä mukana toisen puolueen,Rkp:n, puoluekokouksessa. Rkp:n kanta yo-pakkoruotsiin tiedetään ja kuinka tärkeä se sille on. Rkp tarvitsee likaisen työn tekijöitä muissa puolueissa.

Halukkaita tuntuu riittävän. Sasi,Söderman,Lipponen, Virkkunen Keski-Suomesta... Ei haittaa onko oikealta vai vasemmalta. Kunhan on oikea renkiasenne Rkp:n suhteen.

Mainittakoon,että valtakunnan pelle, M.A.Numminen, vihitään toukokuussa Åbo Akademin kunniatohtoriksi.

Numminen seuraa Paavo Lipposen ja Paavo Väyrysen jalan jälkiä. Tosin jälkimmäinen on oikea tohtori ÅA:sta, kun ei muualla saanut väitöstään hyväksyttyä. Rkp tarvitsee tuollaisia ihmisiä. Eikä maksa paljon. Tittelinkipeitä suomalaisia (finnar) on helppo ostaa kiiltävillä mitaleilla ja hienoilla titteleillä. Oli sitten taiteilija tai poliitikko.
(Kuva: Lukiolaisten mielenosoitus 16.3.2004 valinnan vapauden puolesta)

Ei kommentteja: