maanantaina, heinäkuuta 02, 2012

Raimo Sailas ja Perussuomalaiset

Raimo Sailas toteaa: "Suomi maksaa muiden laskuja" (29.6.2012 YLE Uutiset) . Se tarkoittaa sitä,että Sailas on tullut Perussuomalaisten linjalle velkaunionin tilanteen arvioinnissa.

Sailas on nyt jossain mielessä Perussuomalaisten mandaatilla toimiva valtion virkamies omattuaan saman näkemyksen kuin Perussuomalaiset. Tavallaan silloin Sailas on myös ensimmäinen Perussuomalaisten korkea-arvoinen "jäsenkirjavirkamies" valtion palveluksessa. Se on historiallista se.

Se ei ole enää pölhöpopulismia mediankaan mielestä kun Sailas yhtyy Perussuomalaiseen näkemykseen. Kun Timo Soini on sanonut pari kolme vuotta samaa on hallituspuolueiden väki ilkkunut median tukemana Perussuomalaisille.

Kuntavaaleissa ääni hallituspuolueiden ehdokkaille onkin samalla äänestys Suomen EU-politiikasta ja rahan kylvämisestä Etelä-Euroopan manjana-maihin.

Kuva: Raimo Peltolaine.

2 kommenttia:

Professori kirjoitti...

Löysit oleellisen. Tärkeintä julkisessa mediassa ei ole asian totuudenmukaisuus, vaan se, kenen suusta asia kuullaan. Valitettavasti Sailas on oikeassa, Soini on oikeassa ja suomalaiset maksumiehiä.

Jami kirjoitti...

Siltä näyttää,että tärkeintä on kuka sanoo.