torstaina, helmikuuta 24, 2011

Henna Virkkunen - keiden valtakirjalla?

Tässä on lainaus opetusministeri H.Virkkusen (kok-rkp)kotisivulta. Se kertoo konkreetisti miksi Perussuomalaisten kannatus kasvaa vääjäämättömästi. Kokoomuksen mainostoimisto ei ole kertonut kokoomuslaisille,että enemmistö äänestäjistä,yli 90 %,on suomenkielisiä. Annetaan Kokoomuksen kilpailla Rkp:n kanssa lopuista

...lainaus alkaa....

Opetusministeri Virkkunen kertoi myös perustavansa helmikuun aikana yhteistyössä oikeusministeriön kanssa työryhmän, jonka tehtävänä on tehdä ehdotuksia, miten tehostamalla ruotsinkielen oppimista kaikilla koulutusasteilla ruotsinkielisten oikeudet saada palveluita omalla kielellään turvataan tulevaisuudessa nykyistä paremmin. Työryhmän työ tukee osaltaan varsinaisen kielistrategian laadintaa.

-Perustettavan työryhmän yhteydessä tarkastellaan myös ruotsinkielen opiskelun asemaa perusopetuksessa, ja sitä minkä laajuiset ruotsin opinnot koko ikäluokan opetukseen, maahanmuuttajat mukaan lukien tulisi sisällyttää, Virkkunen kertoi.

...lainaus loppuu...

Ei sanaakaan miten suomen kielen opetusta tulisi parantaa ja tehostaa. Esim. maahanmuuttajille.

Virkkkusen äänestäjät on suomenkielisiä. Enkä usko että he ovat antaneet Virkkuselle valtakirjaa tehostaa pakkoruotsitusta. Vaikka olisivatkin niin ei se mitään. Perussuomalaiset kiittää avusta.

Vanha kuvio: Sdp,Kokoomus,Keskusta vuorottelevat Rkp:n hallituskumppaneina murretaan. Siirrytään länsimaiseen poliittiseen elämään, jossa vaalit eivät ole enää näytösvaalit. Siitä pitää huolen ainoastaan Perussuomalaiset.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tainut kaverille tulla vanhuuden höperyys ruotsinkielestä ja sen vastustamisesta:)

Jo kukin etsii elämänsä sisällöt omien mieltymystensä mukaisesti:)

Jami kirjoitti...

Pitää erikoistua:)

Anonyymi kirjoitti...

onko uusi suomen kielen sana 'konkreetisti'?

Jami kirjoitti...

Jos niin sovitaan.