maanantaina, huhtikuuta 18, 2011

Die Wahren Finnen

Olipa kerrankin vaalitulos josta voi olla ylpea taalla ulkomaillakin. Suomalaiset eivat olekaan nynneroita rahmallaan olijoita, jollaisen maineen suomalaiset ovat saaneet Lipposen,Ahon,Kataisen,Stubbin johdolla Euroopassa.

Timo Soini on uutisissa Saksan n-tv:ssa,ARD:ssa ja Sveitsin SF:ssa. Basler Zeitung kysyy pakottaako suomalaiset EU:n polvilleen. Ei paha.

Sveitsilaisen Basler Zeitungin keskustelusivuilla ymmarretaan oikein hyvin suomalaisia ja aanestystulosta. Onhan  Sveitsi itsenainen valtio toisin kuin Suomi. On aivan ymmarrettavaa,etta suomalaisissakin on itsenaisyysmielisia,vaikka joillekin kommentaattoreille se on yllatys. Tasta onkin hyva jatkaa.
(Kuva: Limmattaler Zeitung,Sveitsi)

1 kommentti:

Raimo kirjoitti...

Vuoden 2011 eduskuntavaalien suurvoittaja Perussuomalaiset jätettiin hallituksen ulkopuolelle ulkopoliittisista syistä, ainakin Ruotsin sekä kansainvälisten sijoittajien painostuksesta.

*

Norjan kansallisrunoilija Bjørnstjerne Bjørnson ilmaisi usein tukensa Suomelle sortovuosien venäläistämistä vastaan.

Mutta miksi Bjørnson oli suomalaismielinen? Koska hän tiesi suomalaiset juurensa. Bjørnstjerne Bjørnsonin esi-isät olivat Taalainmaalle 1500-luvulla houkuteltuja savolaisia niin sanottuja metsäsuomalaisia, jotka 1600-luvun ruotsalaisten vainojen aikaan pakenivat Norjan puolelle.

Norja vaikuttaa kansalliskiihkoiselta. Pohjoismainen yhteistyö ei heikennä kansallismielisyyttä, vaan voimistaa sitä. Media huijaa kaikkia pohjoismaalaisia ja suomalaisia eniten.

http://lyyxem.freehostia.com/euroopan-neuvosto.htm