lauantaina, syyskuuta 11, 2010

Mauri Pekkarinen (keskusta/rkp) paljastaa Hufvudstadsbladetissa kannattaneensa aina pakkoruotsia

Höblässä 8.9.10,Rkp:n pää-äänenkannattajassa, Mauri Pekkarinen julistaa kannattaneensa aina pakkoruotsia. Huomionarvoisaa on se,että keskisuomalaisille hän ei ole sitä korostanut. Miksi?

Pekkarisen kannanotto herättää parikin vakavaa kysymystä:

Onko Pekkarinen saanut keskisuomalaisilta äänestäjiltään valtakirjan kannattaa pakkoruotsia kaikki nämä vuosikymmenet hänen ollessaan Keski-Suomen kansanedustaja? Uskallan väittää,että ei ole saanut. (Eikä ole saanut myöskään Henna Virkkunen (kok/rkp).

Juuri tuollaisia hyväuskoisia hölmöjä Ruotsalainen kansanpuolue tarvitsee muissa puolueissa. Kaiken lisäksi Pekkarinen äänesti vuonna 2003 nykyisen kielilain puolesta. Lukiko edes lakitekstiä ennen äänestystä?

Kyllähän Pekkarisen äänestäjistäkin on sanottava,että hyväuskoisia hölmöjä hekin ovat. Heitä tarvii Keskusta siinä kuin Kokoomuskin pinnalla pysyäkseen. Pekkarinen on ollut vuodesta 1979 kansanedustaja.

1)Pekkarinen: "Jag har varit för tvångssvenskan, men efter den här övningen har min åsikt ändrats. Vad har det för betydelse att du studerar svenska, den som har svenska som modersmål kan alltid ge bättre service på svenska än vi andra." (lainaus Hbl 8.9.10)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

TV valehtelee taas: tänään 15.9 YLEn tv-uutisissa Aishi Zidan väitti pakkoruotsia vastustettavan vain Itä-Suomessa. Todisteena haastatteli pohjoissuomalaista joka ei ole löytänyt (sensuroiduista) sanomalehdistä pakkoruotsikeskustelua. Valhe! 2/3 kansasta vastustaa pakkoruotsia.

Yhtä lailla valheita levitti TV:ssä Hilkka Säävälä, joka väitti viikko sitten peräti ettei pakkoruotsia tai 2-kielisyyttä vastustaisi juuri kukaan ("ei ole kyseenalaistettu vuosikymmeniin"). Ja sitten luetteli "poikkeuksen", keskustaministerin.

Totuus on juuri päinvastoin. Sensuurista ja vallanpitäjien valehtelusta huolimatta 2/3 kansasta vastustaa pakkoruotsia, mutta "Höblässä 8.9.10,Rkp:n pää-äänenkannattajassa, Mauri Pekkarinen julistaa kannattaneensa aina pakkoruotsia" (http://ryyti.blogspot.com/)

Tiedotusvälineiden tehtävä on propagandan ja sensuurin avulla muokata yleistä mielipidettä.