sunnuntaina, syyskuuta 04, 2011

Pakkoruotsi.net joutui tietosuojavaltuutetun silmätikuksi

Tietosuojavaltuuteettu Aarnio haluaa suojata suomalaisia liialta tiedolta. Pakkoruotsi.net on pitänyt listaa suomalaisista päättäjistä,jotka vastustavat valinnan vapautta kielten opetuksessa eli kannattavat pakkoruotsia.

Sellaista läpinäkyvyyttä ei suomalaisille saisi suoda on tietosuojavaltuutetun kanta. Onhan listalla tunnettuja poliitikkoja. On pakko kysyä mitä häpeämistä siinä on, että kannattaa pakkoruotsia kun tietosuojavaltuutettu kieltää heidän nimiensä kertomisen.

Mikä on hallituspuolue Rkp:n rooli asiassa? Sehän on tunnettu valinnan vapauden vastustaja. Rkp on hallituspuolue joka toimii mielellään taustalla ja omissa verkostoissaan. Eikö Rkp-verkostoakaan saa kertoa kansalle? Sitähän nimien julkaisun kieltäminen tarkoittaa.

(lainaus alkaa)

Tällä sivulla ollut "Musta lista" on poistettu tietosuojavaltuutetuttu Reijo Aarnion ilmoituksen johdosta. Tietosuojavaltuutetun kanta on, että mustassa listassa olleet tiedot olivat henkilötietolain tarkoittamia henkilötietoja eikä niitä saa julkaista ilman henkilöiden lupaa. Pakkoruotsi.net katsoo, että tietosuojavaltuutetun kanta on väärä ja että tietojen julkaiseminen on osa sananvapautta, koska tiedot olivat henkilöiden itsensä mediassa julkisuuteen tuomia tietoja, kyse on yhteiskunnallisesta asiasta ja koska listan henkilöt ovat yhteiskunnallisia vaikuttajia. Tietosuojavaltuutetun kanta johtaa sensuuriin, joka estää demokratian toteutumista.
(lainaus loppuu)

linkki tässä.  tai  http://www.pakkoruotsi.net/musta_lista.php

Ennen internet-aikaa näistä kähminnöistä ei voinut kertoa missään. Pyritäänkö pääsemään samaan "ihanaan" asiaintilaan jälleen sensuurin avulla pimittämällä päättäjien mielipiteet kansalaisilta?Onko tarkoitus pelotella suomalaisia,jotka ovat eri mieltä Suomen kielipolitiikasta?

Kyseinen kielletty musta lista löytyy tietenkin täältä (x tarvittaessa. Internetissä ei häviä mikään. Kieltääkö tietosuojavaltuutettu internetinkin, verkon?

x) Klikkaa kohtaa Impatient? tarvittaessa. Siellä on kielletty lista.

Ei kommentteja: