perjantaina, lokakuuta 03, 2008

Kulttuurinen osaamattomuus ja asiakaslähtöisyys


Olisi kiva tietää mikä oli se head-hunter-yritys, joka suositteli lesbon palkkaamista Lappiin Lapin Kansan päätoimittajaksi.

Suositus paljastaa, että head-hunter-yrityksessä ei tunneta edes Suomen alueellisia kulttuurieroja! Mitenkä sitten Suomen ulkopuolisten alueiden kulttuureja? Head-hunter oli yksinkertaisesti kulttuurisesti osaamaton.

Lapin Kansan levikkialueella on laestadiolaisia 10 000. Heidän vaikutuksensa on vielä sitäkin laajempi Lapin Kansan levikkialueella. Silti head-hunter suosittelee lesboa päätoimittajaksi alueen päälehteen! Kulttuurista osaamattomuutta ja kapea-alaista ammattiosaamista.

Minkä tahansa yrityksen on otettava huomioon asiakkaat ja asiakastarpeet. Ei vähiten sanomalehden. Ainoa media-alan yritys, jonka ei tarvitse ottaa huomioon asiakastarpeita on YLE.

Kuinka monessa seminaarissa onkaan korostettu asiakastarpeista lähtevää yritystoimintaa. Nyt on käynyt ilmi, että merkittävä osa erään lappilaisen yrityksen asiakkaista voi lopettaa asiakkuutensa yrityksessä jonka he (asiakkaat) katsovat ei-tukevan heidän arvojaan.

Kaikkein eniten möykätään Stadingradissa Lapin Kansan päätoimittajan työsuhteen päättämisestä, vaikka Stadingradissa tuskin kukaan tilaa tai lukee Lapin Kansaa.

(Kuva:Ristiinan kunnan perusopetussuunnitelma 2004)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä sä oot väärillä linjoilla tässä lesbojutussa.. oli lessuja sit vaikka miljoona tilaajista, on silti olemassa tasa-arvo! Jos ne lessupaskat, ei hyväksy toista sellaisena kuin on, narunjatkoks vaan!

t.TH
kahville joku päivä`?

Jami kirjoitti...

Laestadiolaiset on vähemmistö ja vähemmistöjä ei saa syrjiä:DDDD

Mulle kyllä käy lesbo ja/tai homo sanomalehden päätoimittajaksi.

Haaste on vaan siinä, että syrjintä ole kiellettyä Suomessa mutta nyt kaikki on syrjimässä innolla Lapin laestadiolaisia!

Tuntuvat sakot lessujen syrjijöille tai vaihtoehtoisesti yhdyskuntapalvelua laestadiolaisten maatiloilla Lapissa ja julkinen katuminen.

Syyslomalla ensi viikolla kahville/teelle. Sovittu.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän kukaan ole tehnyt lessujen kiusaksi mitään. Nehän irtisanoo tilauksiaan tän lesbojutun takia. Ketä tässä oikeasti syrjitään laestadiolaisia vai lesbo/homo vähemmistöjä? think about it! Eiköhän tässä maassa oo aika paljon lessuja verrattuna ei-heteroihin, joten ei kai ne lappilaiset vähemmistöön kuulu, suhteessa homoseksuaaleihin?

Sovittu! Soitellaan!
TH