sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2011

Tilattavien sanomalehtien alv eli arvonlisävero 9 %?

Minun veikkaukseni on,että hallitus peruu sanomalehdille aikomansa yhdeksän (9) prosentin arvonlisäveron. Se tosin edellyttää medialta, toimittajilta, ymmärrystä hallituksen politiikkaa kohtaan.

Jos toimittajat ymmärtävät kirjoittaa myötäsukaan hallituksen politiikasta ja kuuden koplan mielekkyydestä hallitus tulee katsomaan sanomalehtien arvonlisäveron tarpeettomaksi.

Jos taas lehdistö tyhmyyksissään kritisoi hallituksen politiikkaa liian agressiivisesti sanomalehdille tulee alv.

Toimittajat ovat jo selvästi ymmärtäneet "yskän" . Siksi Perussuomalaisten ja Keskustan pilkkaaminen on sanomalehtialan tulevaisuuden kannalta suorastaan välttämättömyys. Tulee muussa tapauksessa alv. Ainakin vaara on suuri. Vielä voidaan pelastaa työpaikkoja toimituksissa jos vaan toimittajat ymmärtävät  oman parhaansa. Ja ovathan toimittajat sen ymmärtäneet.

Lehdistössä kiertää "kohupaljastuksia" opposition edustajista,joissa toimittajat lainaavat puolitotuuksia toisiltaan. Siitä hallitus tykkää. Ei tule alvia jos tällä tavalla jatketaan.

Suomen Kuvalehti 22.6.2011: Hallitus heikentää talousongelmien kanssa taistelevien sanomalehtien asemaa ryhtymällä perimään sanoma- ja aikakausilehtien tilausmaksuista yhdeksän prosentin arvonlisäveroa. Tätä mieltä on Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen.

Ei kommentteja: