maanantaina, heinäkuuta 04, 2011

Maantiepyöräily

Maantiepyöräily merkitsee ulkoliikuntaa muun liikenteen seassa. Yleensä tilaa on,mutta ei aina. Rekka-autojen kohdatessa ei tilaa juuri jää tien reunassa. Valkonen viiva kertoo missä pyöräilijän tulisi pysyä ja autoilijoiden vastaavasti poissa. Ei siinä paljon tilaa ole. Joskus valkoisen viivan oikealla puolella on päällystetty alue vain muutama sentti. Siinä sitten taiteillaan eteenpäin.   

2 kommenttia:

Pyöräilijä Kemistä kirjoitti...

Pyöräilykuvia Kemistä, Simosta ja Torniosta:

http://kemijoki.weebly.com/simoniemi.html

*

TV-arvostelu "Ruma Suomi":

Sekä Kemin että Tornion kaupunkien vanhat isot puutaloalueet säilyivät sodasta ehjinä vastoin YLEllä esitettävän propagandaohjelman Ruma Suomi väitteitä.
Rovaniemen rakennukset tuhoutuivat sodan eikä vanhojen rakennusten purkamisvimman vuoksi, mitä YLEn ohjelma ei kertonut Rovaniemeä kuvatessaan. Ruma Suomi -ohjelman ilmiö vanhan rakennuskannan tuhoamisesta kertoo oikeasti rakennusliikkeiden ja puolueiden kok-kepu-sdp korruptiosta: rakennusliikkeet maksoivat puolueille ja saivat vastineeksi oikeuden rakentaa uusia taloja kaupunkien keskustoihin, myös vanhoja arvokkaita puutaloja tuhoten.

Jami kirjoitti...

Kivoja kuvia sivulla. Simosta on jäänyt mieleen tuo Viantie. Olen ollut mökissä yötä siellä Simojoen rannalla olevalla leirintäalueella.

Vanhan Tornion muistan oikein hyvin. Olin putkassakin siellä velipojan kanssa 15-vuotiaana kun matkustettiin omin luvin Ruotsiin.
Peukalokyydillä. Luulajaan asti päästiin.