maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

RKP:n markkinaosuus

Tämä kummallinen puolue, RKP, on aina Suomen hallituksessa vaalien lopputuloksesta riippumatta.
Omituista. RKP:n markkinaosuus alalla kun on hädin tuskin 4 %.

Tuollainen naurettava markkinaosuus ei oikeuttaisi millään tavoin sanelemaan ehtoja miten Suomessa eletään ja ollaan. Silti niin vaan RKP saneli viimeksi kuinka käräjäoikeusuudistus tehdään. Oikeusministeri Tuija Brax os. Karvonen (Vihreät), jonka lapset on ruotsinkielisessä kielikylvyssä, noudatti RKP:n ohjeistusta. (Lapset pannaan ruotsinkieliseen kielikylpyyn, jotta heille saataisiin ohituskaista yliopistoon?) Vaasaan luotiin käräjäoikeus, jonka työkielenä on ruotsi, vaikka alueen asukkaista 49 % on suomenkielisiä. Kiii-iitos Brax tuosta RKP-matematiikan luomuksesta. Suomenkielisiä on aina väärä määrä oikeudenmukaisen kohtelun saamiseksi. Liikaa, kuten Pohjanmaalla. Tai liian vähän kuten vaikkapa Ahvenanmaalla tai Ruotsissa. Aina väärä määrä.

Kokoomuksessa nöyristellään RKP:lle myös mielellään. Ville Itälä sisäministerinä ollessaan ja viimeksi opetusministeri Sari Sarkomaa, joka teki Tohmajärvi-päätöksen täsmälleen RKP-ideologian mukaisesti.

YLE:ssä RKP:llä on oma tv-kanava. Siis puolueella on oma tv-kanava, mutta kenenkään kulmakarvat eivät edes kohoa! Niin "Suomessahan ei ole korruptiota"

Kuvassa Rovaniemen Konepajan käpyjenkeräysyksikkö 1970-luvulta. (Lähde: http://www.kome.fi/) Siitä lähtien RKP on ollut yhtäjaksoisesti Suomen hallituksessa.

Ei kommentteja: