sunnuntaina, kesäkuuta 10, 2012

Perussuomalaiset soluttautuneet Kokoomus-nuoriin

Kokoomuksen puoluekokoukseen tehty aloite on aiheuttanut ison kuohunnan Kokoomuksessa. Aloite on selvä näyttö Perussuomalaisten soluttautumisesta Kokoomukseen. Ja sehän on epädemokraattista ja puoluekokousaloite hylätään.

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry:n tekemä puoluekokousaloite: VAPAUTTA JA VALINTAA KIELTEN OPISKELUUN Ks. sivu 119

Tuollainen vapautta ja valinnan vapautta vaativa aloite on selvästi Kokoomuksen arvojen vastainen.

Siihen onkin jo reagoitu etukäteen, ennen puoluekokousta,joka on 15.6.-17.6.2012 Rovaniemellä.
Rivit pannaan järjestykseen komentopolitiikan parhaiden perinteiden mukaan. Rkp:n mielistelyllä kun ei ole rajoja ja onhan Rkp:llä puolustusministerin salkku pelotteena.

Kokoomuksesta riippumaton innovatiivinen (heheh) Suomen Toivo-ajatuspajakin on reagoinut:
"Nuoret perussuomalaisuuden agentteina"

Lukekaa ja hämmästykää em. "ajatuspajan" innovatiivisia ajatuksia:D

(lainaus alkaa)
Oma huomioni kiinnittyi kokoomusnuorten innokkuuteen hyökätä ruotsinkielen perustuslaillista asemaa kohtaan. Valinnanvapauden kauniin kyltin alla ja kaksikielisyydestä aiheutuvien kustannusten kauhistelun kautta itse asiassa hyökätään kaksikielistä Suomea vastaan. Ikään kuin äidinkielen merkitys sitä käyttäville ja sen kulttuurisessa yhteydessä eläville olisi pelkistettävissä teknisiksi tuntijakokysymyksiksi tai katukylttien kunnostuskustannuksiksi.Mietin mistä tällainen primitiivinen, vastakkainasettelusta ja vastustamisesta voimansa saava ajatusmalli on niin tuttu ja sitten hokasin – perussuomalaiset käyttävät samoja argumentteja lietsoessaan kannattajiaan ruotsalaista herrakansaa vastaan.
(lainaus loppuu)

Kokoomuslaisena ajatusten Aurajokena on tällä kertaa, toiminnanjohtaja Markku Pyykkölä, Suomen Toivo -ajatuspajasta.

Kokoomus siis haluaa ulkoistaa päätöksenteon valtiolle kieliopinnoissa. Kun Pyykköläkin vastustaa sitä,että hän itse saisi päättää omista kieliopinnoistaan ruotsin osalta niin kuinka paljon hän ulkoistaa muutakin päätöksentekoa itseltään valtion viranomaisille? Ei kovin mairittelevaa moinen epäitsenäisyys merkittävässä asemassa olevalle ihmiselle.

Ei kommentteja: