tiistaina, tammikuuta 15, 2013

Henna Virkkusen vaalirahoitus

Olen aina ihmetellyt miten supisuomalaiset voivat kannattaa ja tukea pakkoruotsitusta. Sen olen kyllä tiennyt,että siitä voi saada tunnustuksena Rkp:ltä kiiltäviä mitaleita,mutta että ihan selvää rahaakin. Kyllä sitäkin on jaossa!

"Kaksikielisyyttä tukeva Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland antoi kuntavaaleissa kymmenille ehdokkaille
1 000-3 000 euron suuruisia tukia."

Näin mm. Kokoomuksen Virkkunen ja Keskustan Laaninen palkittiin pakkoruotsituksen tukemisesta.

"2 000 euroa säätiö antoi keskustan puoluesihteeri Timo Laanisen sekä alue- ja kuntaministeri Henna Virkkusen (kok.) kuntavaalikampanjalle."

Lisätietoa tässä.

Tuo kuntavaalien ykkösrahoittajalle,kuten Verkkouutiset 31.12.12 toteaa, ei riitä,että Ahvenanmaa on yksikielinen ja Manner-Suomi kaksikielinen. Ei suinkaan. Missään päin Suomea ei kukaan saa livistää pakolliselta itäruotsin murteen "sivistävältä" kasteelta.

Kuntaministeri Virkkusen ansiona todennäköisesti tuon Rkp-taustaisen säätiön silmissä on kuntien laajennettu pakkoruotsitus.

Olisikin kiintoisaa tietää kävivätkö Laaninen ja Virkkunen kerjäämässä rahaa vaalikampanjansa Rkp:ltä vai tupsahtiko tilille rahat ihan itsestään?

Erikoista on myös se,että Rkp-taustainen säätiö rahoittaa toisen puolueen vaalikampanjoita. Tuossa valossa Keskusta ei ole mikään aito oppositiopuolue.

Kuva

Ei kommentteja: