sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

EU-vaalit 2009 (EU-parlamenttivaalit)

Seuraavat Euroopan parlamentin jäsenten vaalit (europarlamenttivaalit) toimitetaan kaikissa EU:n jäsenvaltiossa kesäkuussa 2009. EU:n neuvoston vahvistama vaaliajankohta on 4.-7.6.2009, jona aikana vaalit on toimitettava jokaisessa jäsenvaltiossa. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 7.6.2009 ja ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 27.5. - 2.6. ja ulkomailla 27.-30.5.2009.

Vaaleissa valitaan jäsenet Euroopan parlamenttiin kaikista EU:n jäsenvaltioista. Suomesta EP:n jäseniä valitaan 13.

Näyttäisi siltä tässä vaiheessa, että on äänestettävä ennakkoon tällä tietoa jollain paikkakunnalla Liettuassa,Puolassa tai Saksassa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muistathan lahjoittaa oman osuutesi SPR:n joulumielikeräykseen.. ollaan lahjakorttilistalla, jes, saadaan ruokaa!
TH

Jami kirjoitti...

SPR:n pääsihteerin vuosipalkka on
n.80 000 euroa + kulukorvaukset. Pelastakaa Lapset ry:n toiminnanjohtajan palkka on samaa luokkaa. Auttaminen on hyvä bisness.

Johtajia ja isopalkkaista henkilökuntaa SPR:llä on niin että päät yhteen kolisee. Niiden palkat maksetaan päältä keräystuotoista.

http://www.redcross.fi/yhteystiedot/fi_FI/keskustoimisto/

Osa keräystuotoista menee Geneveen SPR:n pääkonttorin ylläpitämiseen.

Sveitsi on maailman kalleimpia sijointipaikkoja päämajan paikaksi mutta tarpeeksi hieno auttajaherrasväelle. Myisivät linnansa Genevessä ja vaihtaisivat päämajansa paikan johonkin halvempaan. Esim. Kemijärvelle tai Pieksämäelle missä on halvempia tiloja runsaasti saatavilla.

Anonyymi kirjoitti...

No jos asian noin ajattelee niin tulee aivan toinen näkökulma. Mä olen kuitenkin erittäin kiitollinen, niille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka mahdollistivat meidän perheelle ylimääräiset 70 euroa ruokarahaa:)

TH

Jami kirjoitti...

Kyllä SPR:ltä se 70 euroa liikenee kunhan ensin ovat ottaneet ison ja raskaan organisaation kulut päältä pois. Pitää ymmärtää, että täytyyhän heidänkin elää;)

Hyvä ja tarpeellinen organisaatio SPR varmasti on.

Laitoin Korpilahden Korpi-kirppiksen mainoksen blogiin. Siinä ei ole välikäsiä eikä raskasta organisaatiota avun saajien ja hallinnon välillä.

20 % menee myyntipalkkiota myydyistä tavaroista Korpi-kirppikselle. 2 kk:n päästä, jos ei tavarat ole mennyt kaupaksi, jää tavara Korpi-kirppiksen omaan laskuun myytäväksi. Korpi-kirppis-kahvilaa unohtamatta. Nam:) Saa suositella muillekin.

Jami kirjoitti...

SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpulan vuosiansiot olivat 94 503 € vuonna 2007. (Iltalehti 23.12.2008)

Anonyymi kirjoitti...

tuu kylään joku päivä tänne ainolaan
TH

Jami kirjoitti...

Kunhan nämä ilmat lämpenee ja pääsee ajelemaan Jyväsjärven ympäri polkupyörällä suht lämpimänä...eli ihan lähiaikoina

Anonyymi kirjoitti...

lämpenee ja lämpenee, eilen ja tänäänkin piti olla auringon porotusta ja lämpöasteita 10-13. Ei oo näkyny..

TH