torstaina, tammikuuta 15, 2009

Pahamaineinen Holsti

Hymy-lehti 7.1.2009:

Lainaus alkaa...

Näin asuu uusi tähtiministeri!
"Uuden opetusministerin Henna Virkkusen koti sijaitsee Jyväskylässä alueella, jolla on hieman ristiriitainen maine. Virkkunen asuu vanhassa, puisessa omakotitalossa työläisten ja rintamamiesten suosimassa Holstin kaupunginosassa.
Holstin maine on levoton ja moni jyväskyläläinen kavahtaakin kaupunginosaa. Katso tarkemmin tammikuun Hymystä, miten nopean uran huipulle tehnyt tähtiministeri asuu kihlattunsa, Hankasalmen kunnanjohtajan, Matti Mäkisen kanssa. Tilaa talossa on reilusti, yli 200 neliötä!"

Lainaus loppuu...

Silloin kun siinä asui Ryytin Kaija, vuoteen 1994, oli neliöitä n. 40. Ei vesijohtoa, viemäriä, kaupungin kaivo tontin rajalla, ei saunaa. Sen jälkeen taloa on laitettu aika reippaalla kädellä. Liiteri on purettu pois. Maakellari taitaa sentään vielä olla paikoillaan. No kyllä se talo oli aika levottaman maineessa. Hoitamaton tontti ja yhtä hoitamattoman näköset asukkaat, mutta tontti on aurinkoinen ja Holstin paras. Tai no ainakin yksi parhaimpia. Holsti on Jyväskylän säilytettäviä pientaloalueita.
(Kuva: Hymy tammikuu 2009)

Ei kommentteja: