tiistaina, maaliskuuta 10, 2015

Ruotsi vapaaehtoiseksi - vaalikone

Tulevien eduskuntavaalien kuluttajansuojan nimissä ohessa Vapaa kielivalinta ry:n vaalikone:


Paljastui viime perjantaina nimittäin sellainen pikkuseikka,että kansanedustajat valehtelevat eikä edes korvat heilu kun heiltä kysyy kantaa pakkoruotsiin.

Vaalikoneissa vastataan, että kannatetaan valinnan vapautta, ruotsin valinnaisuutta, mutta äänestyskäyttäytyminen 6.3.2015 eduskunnassa paljasti suuren joukon valehtelijoita. Äänestivät valinnan vapautta vastaan,vaikka toista vaalikoneissa olivat kertoneet. Näitä valehtelijoita oli runsain määrin mm. Kokoomuksessa, Sdp:ssä, Vasemmistoliitossa,Vihreissä ja Keskustassa.

Poikkeuksen teki taas Perussuomalaiset. Internet on vihon viimeinen keksintö tuumaa varmaan moni nykyisistä kansanedustajista. Eiväthän he edustaneet kansan enemmistöä, joka haluaa ruotsin valinnaiseksi suomenkielisissä oppilaitoksissa viime perjantaina 6.3.2015. Osa tuntui edustavan Ruotsia ja Rkp:tä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Takinkääntäjät:

http://www.riemurasia.net/kuva/Eduskunnassa-takkia-k%C3%A4%C3%A4nt%C3%A4neet-kansanedustajat/158653

Anonyymi kirjoitti...

Suuri vuitti miän muan poliitikois kielastelou, mugalei ainos on olluh.
Konzubo hyö sie parluamentas alletah puolistua karjalan kieldy da karjalankielizii ristikanzoi? Zakonan mugah sežo karjalal on Suomen valdivos vähembistökielen azemu (v. 2009 algajen) - ei vaiku ruočin kielel. Onnuako heil muga kiireh bleznuija RKP:n ies da äbäzöijä heijän ruočikse pagizijoi "bohattoi dovariššoi", štobi karjalankielizet, saamilazet da toizet jiäjäh bokkah?

Nenga duumaiččou Vašan Jegor

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän Freudenthal-muistosäätiö (RKP) ole mukana tulevassakin hallituksessa.

Äänestihän Sipilä pakkoruotsin puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän nihkeästi tämä uusi aloite on lähtenyt liikkeelle. Pitäis varmaan aloittaa ns. henkilökohtainen myyntityö eli ottaa vaikka 100-200 kontaktia somesta ja laittaa jokaiselle henkilökohtainen viesti.. Pelkkä facebook-seinä tai satunnainen postaus ei tavoita montaa..Ei oikein ole julkisuutta tukena..viesti ei mene perille. Potentiaalia kyllä on..