maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Putkiremontti "vettä saa käyttää"

Tuo ilmoitus oli keittiön pöydällä 14.5.2010 perjantaina. Siis helatorstain jälkeisenä perjantaina. Ilouutinen kuukauden vedettömän kauden jälkeen! Vaan ilo oli ennenaikaista. Putkiliitos tiskipöydän alla oli virheellinen jollain lailla. Niinpä vedet meni lattiamaton alle, rakenteisiin ja edelleen alakerran asuntoon. Onneksi vettä ehdittiin käyttää vain perjantaista maanantai-aamuun. Kaipa osa vedestä sentään meni viemäriinkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oulusta kysyit joitain vuosia sitten. Oulusta etelään pääsee polkupyörällä Uusikatua pitkin, toinen tie yhtyy siihen, jatkaa vaan suoraan etelään (lännen puolella tietä) ja pääsee Kempeleeseen. Oulusta on hyvät yhtenäiset pyörätieyhteydet kaikkialle, Haukiputaalle, Kiiminkiin (n. 20 km), Muhokselle (tosin 3 km sorapyörätietä, muuten asvalttia kaikkialla) sekä Oulunsaloon ja Tyrnävälle.

Oulunsaloon pääsee pyörätietä pitkin, mutta Hailuotoon vievälle lautalle ajettaessa n. 5 km joutuu pyöräilemään autojen joukossa. Hailuodossa tiet ovat kapeita, mutta liikennettä ei ole paljoa; pyörätietä on vain saaren keskiosassa.