perjantaina, heinäkuuta 30, 2010

Perinteinen putkiremontti 8.kuukausi

Pakko tämäkin on uskoa,vaikka ei haluaisi. Puretussa kylpyhuoneessa painovoima piti huolen siitä,että lattialle päässyt vesi valui viemäriin. Nyt on toisin. Vesi jää lattialle. Tein kokeen valokuvateknisistä syistä kaljalla.
Kuva 1 Kylppärin lattialle kaadettu kaljaa:


Kuva 2 15 minuutin kuluttua:

Lätäköstä paria laastisaumaa myöten on pieni noro viemäriin päin,mutta pääosa kaljasta (tai vedestä) jää lattialle. Neste häviää loppupelissä vain haihtumisen myötä.

Nyt alkaa valjeta miksi kylpyhuoneeseen on asennettu lämmitin jonka lämpötila on + 45 astetta kesähelteelläkin. Vanhassa kylpyhuoneessa ei tarvittu myöskään mitään lastaa, jolla vesiä olisi pitänyt kaapia viemäriin. Nyt semmonen pitäisi hankkia jos tämä ongelma jää pysyväksi. Käsittääkseni tuo pitäisi kyllä korjata. Eli työmiehet takaisin kotiin. Kyllä veden pitää lähteä kylppärin lattialta painovoiman avulla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi muuttaa uuteen asuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Jääkö vesi tuohon, kun käyt suihkussa? Kuinka kaukana on suihku ja suihkukaivo tuosta paikasta? Minulla on kylppärissä tasainen lattia muualla, mutta suihkun alle on tehty parin sentin kaadot, muualla kun ei vesien kanssa läträtä ja pienet vedet saa rätillä kuivattua helposti. Tyytyväinen olen lattiaani.