torstaina, kesäkuuta 30, 2011

Kokoomus uhkailee Perussuomalaisia, mutta matelee RuotsissaPari uutista Kokoomuksen toiminnasta. Ne paljastavat miten kaksinaamainen puolue Kokoomus on. Kokoomus-veijarit eivät moiti Ruotsia vastuun pakoilusta eikä eristäytymisestä,vaikka Ruotsi ei avusta Kreikkaa eikä Portugalia. Lisäksi Ruotsilla on oma valuutta. Aivan Perussuomalaista politiikkaa siis.
.
STT 28.6.2011:
"Kokoomuksen ja SDP:n eduskuntaryhmien puheenjohtajat Jan Vapaavuori ja Jouni Backman syyttävät perussuomalaisia vastuun pakoilusta.Vapaavuori sanoi eduskunnan hallitusohjelmakeskustelussa, että vaikka iso osa kansasta olisi halunnut nähdä perussuomalaiset vastuuta kantamassa ja maailmaa muuttamassa, nämä päättivät toisin. Ainoa perussuomalaisille kelvannut malli olisi ollut Suomen pitkäaikaisen EU-linjan romuttaminen ja eristäytymisen tie."


Ruotsi ei anna tukea Kreikalle eikä Portugalille. Onko Kokoomus nyt eristänyt Ruotsin?

Ei, Vapaavuoren puoluetoveri Jyrki Katainen matkustaa ensi töikseen valtiovierailulle juuri nimenomaan Ruotsiin. Jos Kokoomus-pellet olisivat johdonmukaisia niin hehän eristäisivät Ruotsin eivätkä juoksisi Ruotsissa jatkuvasti. Moittiko Katainen Moderaatteja vastuun pakoilusta Kreikan ja Portugalin avustamisessa? Eihän toki - se on eri asia.

Suomen suurlähetystö 27.6.2011:

"Suomen uusi pääministeri Jyrki Katainen saapui vierailulle Tukholmaan 27.6. Näin Katainen kunnioitti uusien pääministereiden perinnettä tehdä ensimmäinen vierailu Ruotsiin."

Mikä tässä on mielenkiintoista. Ruotsin Kokoomus,Moderaatit on Suomen Kokoomuksen veljespuolue. Se taas harjoittaa täysin Perussuomalaista politiikkaa, mutta Katainen eikä Kokoomus paheksu sitä mitenkään.

Kokoomuksella on kaksoistandardit. Toiset Perussuomalaísille ja toiset ruotsalaisille. Epärehellistä Suomen kansaa kohtaan.

Ei kommentteja: