perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Oulu - Kärsämäki

14. päivä. 4.7.2006 tiistai.

Karmea yö kesähotelli Oppimestarissa Oulussa. Kuuma ja meluisa. Vastaanotossa sanottiin edellisenä iltana,että "pihan puoli on rauhallisempi." Pihan puolella alkoi kello 7.00 paukkua rakennustyömaan koneet! Huonetta ei oltu tuuletettu ollenkaan. Henki oli, että "me ollaan vaan töissä täällä." Suositus: Kiertäkää kaukaa.


Oulusta ei ollut minkäänlaista viitoitusta etelään. Kyselemällä suunta selvisi vähitellen. Eikö tienpitäjillä ole mitään velvollisuutta ylläpitää tienviittoja muille kuin autoilijoille? Ainoat tienviitat Jyväskylään osoittivat moottoritielle! Naurettavaa meininkiä. Oulu on paska kaupunki Seppo Rätyn lausuntoa Saksasta mukaillen.

Tauko: Temmes ja Pulkkila. Yöksi Kärsämäellä Suomelan mökki- ja leirintäalueelle. Kelpo paikka. Viereisen 4-tien liikennemelu vain haittaa hiukan. Paikan pitäjistä toinen oli Saksasta ja vaimo Haapavedeltä.

Aamulla lahjoitin Saksan lipun isännälle. Löysin sen maantieltä;) Maantiellä on muuten paljon rojua ja ruumiita. Lintujen ruumiita,kuolleita oravia, siilejä, jäniksiä... Karmee on meininki Suomen maanteillä muutenkin. Kilpa-ajot käynnissä 24 t/vrk pyöräilijän näkökulmasta katsottuna. Nopeusrajoitukset ovat vain suosituksia.


133 km. Keskinopeus 19,0.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Supliikkimies saa aina kärsiä jos haluaa.