sunnuntaina, syyskuuta 25, 2011

Teuvo Hakkarainen (Ps.) Jylkkärin kannessa

Muiden puolueiden kannattajat ovat vimmatusti mainostaneet Perussuomalaisia. Ettei tässä ihan jäisi muiden jalkoihin lisään minäkin oman panokseni Perussuomalaisten mainostamiseen.

Jyväskylän ylioppilaskunnan lehden, Jylkkärin, kansikuvamies on syksyn 2011 ensimmäisessä numerossa Teuvo Hakkarainen (ps).

Nuoret ajattelevat omilla aivoillaan eivätkä ilmeisesti ole kaupallisen lehdistön vietävissä samalla tavalla kuin vanhempi väki. Avainsana on mediakriittisyys, kun toimittajat keksivät toisen toistaan mehukkaampia juttuja Perussuomalaisista.

Ylioppilaslehdistö on perinteisesti ollut osa vaihtoehtolehdistöä. Näin tässä on käynyt kun Erkon Pravdan johdolla isketään leimoja Perussuomalaisiin niin vaihtoehtolehdistö ottaa Perussuomalaiset huomaansa.

Teuvo Hakkarainen toteaa haastattelussa,että nimmareiden pyytäjiä riittää. Niitä nuoria tulevia äänestäjiä.

Kahdeksanvuotisen kansa- ja kansalaiskoulun käyneenä huomionarvoisaa on,että peruskoulun kesken jättänyt Teuvo Hakkarainen on päässyt yliopisto-opiskelijoiden suosioon.

Omasta puolestani kiitän äänestämäni puolueen mainostajia. En ole, enkä ole ollut koskaan minkään puolueen jäsen. Olen siis siltä osin poliittisesti neitsyt. Sen vuoksi massiivinen Perussuomalaisten mainostaminen ei-Perussuomalaisten toimesta on yllättänyt minut täysin ällikällä. Äänestäessäni Perussuomalaisten ehdokasta eduskuntavaalissa en osannut kuvitellakaan kuinka suositusta puolueesta on kysymys.

(Kuva: Kimmo Mäntylä, Savon Sanomat 25.5.2011)

Ei kommentteja: